Vrne sposobnost slišati

Cannabis Oil

 • Hitro
 • Učinkovito
 • Brez operacije
product

Cena s popustom:

78€

39€

Do konca akcije se je ostalo:

00
Dni
00
Ur
14
Minut
06
Sekund

Kazalec miške premaknite nad raven hrupa

Včasih je tako tiho, da moraš poslušati

in včasih je tako glasno, da mi zazvoni v ušesih

5 dB

padajoče snežinke

10 dB

dihanje

20 dB

šepet

40 dB

pogovor

60 dB

glasba iz zvočnikov

80 dB

otroški jok

100 dB

koncert

120 dB

grmenje

130 dB

omejitev glasnosti ušesa

220 dB

atomska eksplozija

315 dB

Padec tunguskega meteorita 30. junija 1908 je najglasnejši posneti zvok v zgodovini človeštva.

Glasnost zvoka, ki se nahaja v območju slušnega zaznavanja, se giblje od 0 do 140 dB. Hkrati je glasnost šepetanja 20 dB, govora je 40-60 dB. Zvok 120-130 dB povzroči preobremenitev z možnimi zvočnimi poškodbami.

Težava se začne s šepetom

Zvok je vibracija delcev v vesolju, ki jih poberejo organi sluha. Če je poškodovan eden ali več slušnih organov, je zaznavanje zvokov izkrivljeno, prigušeno ali pa sploh nehamo slišati.

Če ne morete razbrati zvoka šepeta ali ga sploh ne slišite, je vaš sluh že poslabšan. Da bi se izognili delni ali popolni izgubi sluha, morate ob prvih znakih poslabšanja sluha začeti zdravljenje.

problem

Vzroki za poslabšanje sluha

Sposobnost slišati svet okoli sebe je naravno darilo, v katerem lahko uživate vse življenje in ga v trenutku izgubite.

Poslabšanje sluha je razdeljeno na dve vrsti — prevodni in nevrosenzorični.

Nevrosenzorična izguba sluha vodi do težav s sluhom pri določenih frekvencah, kar poslabša slišnost nekaterih glasov ali na primer soglasnikov. Prevodna izguba sluha običajno vodi do dušenja zvoka na splošno.

img

Nevrosenzorična izguba sluha:

 • jemanje zdravil, ki so toksična za slušne organe (nekateri antibiotiki, zdravila proti bolečinam itd.);
 • industrijski toksini (benzen, anilin);
 • okužbe (gripa, klopni encefalitis, meningitis, ošpice, mumps, škrlatinka, davica, sifilis);
 • presnovne motnje in žilne motnje (sladkorna bolezen, hipotiroidizem, arterijska hipertenzija, možganska kap);
 • tumorji (nevrinoma slušnega živca);
 • poškodbe (mehanske, izpostavljenost glasnemu zvoku ali padec tlaka);
 • naravne spremembe, povezane s starostjo.

Prevodna izguba sluha:

 • žveplovi čepi;
 • okvare bobniča, ki jih povzroči travma ali otitis;
 • mehanska poškodba ušesa, vstavljanje in izvlečenje tujega telesa;
 • krvavitev v votlini srednjega ušesa;
 • pretrganje povezav med slušnimi koščicami (travma, vnetje);
 • lažni tumorji (holesteatomi);
 • pravi tumorji (rak slušnega kanala).

Povrnite si

sposobnost uživanja v zvokih

product

Za obnovitev sluha je najprej treba odpraviti vzroke, ki so privedli do njegovega poslabšanja — znebiti se žveplovega čepa, pozdraviti otitis, prenehati s poslušanjem glasne glasbe itd.

Če nimate očitnega vzroka ali je izguba sluha povezana s starostjo, začnite jemati Cannabis Oil.

Cannabis Oil je koncentrirano konopljino olje v kapsulah, prilagojeno za medicinsko uporabo. Fitokanabinoidi so nasičeni s skupino vitaminov in aminokislin, ki aktivno vplivajo na pospešeno regeneracijo slušnega kanala.

Jemanje Cannabis Oil je varno za telo.

Koristi konoplje so v vsaki kapsuli

element
capsule

Posebne snovi v sestavi konopljinega olja delujejo kot rekonstruktivni element celic človeškega telesa.

Kapsule Cannabis Oil aktivirajo procese regeneracije in obnove celic slušnih organov pri mehanskih, travmatskih, nevrosenzoričnih in infekcijskih poškodbah bobniča, slušnega živca, lasnih celic.

Aktivna olja konoplje obnovijo krvni obtok in prenos zvočnih impulzov v možgane, prispevajo k izboljšanju zaznavanja zvoka. Z uporabo kure — popolna obnova sluha.

image

PROSIMO, BODITE POZORNI! Število paketov z Cannabis Oil, potrebnih za želeni rezultat, se določi posamično in se v nekaterih primerih lahko poveča.

Strokovno mnenje

Andrej Žavbi

Magister medicine, izredni profesor, 24 let izkušenj.

sign

Magister medicine, strokovnjak na področju diagnostike, zdravljenja in rehabilitacije motenj slušne funkcije. Sodeluje na strokovnih simpozijih kot predavatelj. Portfelj znanstvenih del specialista vključuje več kot 50 znanstvenih člankov.

Težave s sluhom se lahko pojavijo iz različnih razlogov, od starostnih sprememb in genov do poškodb glave in ušes, nalezljivih in kroničnih bolezni. Zato se lahko vsaka oseba v kateri koli starosti sooči z okvaro sluha.

Oseba pride k zdravniku že z resnimi težavami. Redko kdo pravočasno reši težavo, za kar mora plačati z ekstremnimi ukrepi: operacijami, terapijami močnih zdravil (v primeru virusnih okužb) in tako naprej. Večini bolnikov dobi slušni aparat, redko je bilo mogoče obnoviti dober sluh.

Zdaj pa je vse drugače. Zahvaljujoč novim zdravilom postane veliko lažje obnoviti sluh. Med njimi je vodilni Cannabis Oil. V naši kliniki ga vsem bolnikom predpisujejo kot pomočnika pri rehabilitaciji sluha po operaciji, celovitem zdravljenju in preventivi. V praksi je 8 od 10 bolnikov popolnoma obnovilo sluh le zahvaljujoč Cannabis Oil.

avatar

Franjo Peter

57 let

Kupil sem Cannabis Oil za svojega očeta, njegov sluh se je v starosti močno poslabšal. Nekako sem ga prisilil, da naredi kuro, dolgo se je upiral. Zdaj pa dobro sliši! Pri pogovoru z njim ni mi treba napenjati glasilk in med gledanjem televizije povečati glasnost na največ. Po uporabi Cannabis Oil ni bilo potrebe po nakupu slušnega aparata.

avatar

Leon Krek

53 let

Kupil sem Cannabis Oil z upanjem, da si bom po hudi poškodbi glave povrnil sluh. Z levim ušesom nisem slišal skoraj ničesar, čisto malo z desnim. Razmišljal sem celo o nakupu slušnega aparata, vendar sem se odločil, da grem po drugi poti – kura Cannabis Oil, ki mi jo je svetoval dober zdravnik. Torej, kura tega sredstva je pomagala obnoviti sluh! Ne 100%, vendar slišim z levim in desnim ušesom skoraj enako in zelo dobro v primerjavi s tistim, kar je bilo pred zdravljenjem.

avatar

Anna Rene

35 let

Že od otroštva imam težave z ušesi. Takoj, ko se malo prehladim, se začnejo boleti ušesa, zviša temperatura. Prej sem morala nenehno uporabljati kapljice za ušesa, da zmanjšam bolečino, tako sem se navadila ves čas slišati malo oddaljene zvoke. Pred šestimi meseci sem z grozo opazila, da tudi brez kapljic obstajajo težave s sluhom. Obrnila sem se na znanega strokovnjaka, svetoval mi je Cannabis Oil kot kuro. In tako sem tudi storila. Sluh se je povrnil na 100%, zdaj mislim, da slišim celo sosede, ki dihajo dve nadstropji stran od mene.

avatar

Karin Novak

44 let

Izdelek mi je pomagal pri težavah s sluhom in seveda ni čarobno sredstvo, vendar deluje in deluje dobro. Sredstvo mi je ustrezalo, ni povzročalo alergij, rezultat je. Na splošno sem zadovoljna, lahko ga priporočam.

Vrne sposobnost slišati

Cannabis Oil

 • Hitro
 • Učinkovito
 • Brez operacije
product

Cena s popustom:

78€

39€

Do konca akcije se je ostalo:

00
Dni
00
Ur
14
Minut
06
Sekund